Få en storebror hos oss!

Läs mer här!

Vad tycker du om oss?

Svara på vår enkät!

Det tar bara några minuter

Juventas ungdomsjour på Snapchat

SNAPCHAT

pekar mot snapchat

Engagera dig – Volontärutbildning

Juventas bröder killjour i Södertälje

Volontärutbildning


 

För att bli volontär hos oss är det obligatoriskt att genomgå vår volontärutbildning. Utbildningen hålls på ungdomsjourens lokal och är till för att förbereda dig på att bli storebror, och även vårt sätt att kvalitetssäkra vår verksamhet. I utbildningen ingår introduktion till ämnen som genus, makt och våld, psykisk ohälsa, heder, machokultur, maskulinitetsnormer och även samtalsmetodik, bemötande m.m. Vi varvar teori och praktik, diskussioner, övningar och film. Du kommer även att få möjlighet till handledning, både individuellt och i grupp, samt kontinuerlig fortbildning inom relevanta ämnen.

Utbildningen äger rum i våra lokaler i centrala Södertälje. Mat, fika och utbildningsmaterial ingår. Utbildningen är kostnadsfri. Efter att du genomgått utbildningen har du ett uppföljningssamtal med verksamhetsansvarig eller projektledare och efter detta kommer du snarast möjligt att matchas ihop med en lillebror.

Maila oss några rader om vem du är, vad du sysslar med och hur det kommer sig att du vill bli volontär hos oss, så kallar vi dig till intervju! Eller ring/maila om du har frågor!

Välkommen med din ansökan! <3

Mail: broderskap@juventasungdomsjour.se

Telefon: 070-310 71 01


NU LANSERAR VI UNGDOMSJOUREN!

Nu lanserar vi ungdomsjouren i Södertälje och öppnar upp vår verksamhet för ungdomar av alla kön som är mellan 13-21 år. Till oss är du vä

Läs mer!