Få en storebror hos oss!

Läs mer här!

Vad tycker du om oss?

Svara på vår enkät!

Det tar bara några minuter

Juventas ungdomsjour på Snapchat

SNAPCHAT

pekar mot snapchat

För killar – Storebror

Juventas bröder killjour i Södertälje

Storebror


 

En storebror är en äldre kille som är till för att lyssna, stötta och peppa dig. Ni träffas för att prata eller göra nån aktivitet som ni kommer överens om gemensamt.

Du kan få en storebror om du är 13-21 år och bor i Södertäljetrakten. Ni träffas ungefär två gånger i månaden under 10 månaders tid och kan testa på olika aktiviteter, gå på bio, prata eller vad ni har lust att göra. Att ha en storebror kostar ingenting.

Våra storebröder är inte psykologer eller terapeuter, de är vanliga killar mellan 18 och 40 år som gått vår utbildning om att jobba med unga killar. Storebröderna har skrivit på ett kontrakt och avgett ett tystnadslöfte att inte föra vidare det ni pratar om.

Vår projektledare Peter träffar gärna dig som är en ung kille och vill ha en storebror för att få veta mer om dig och utifrån det du berättar kunna matcha dig med någon av våra volontärer så att ni kan bilda ett broderskap.

Peter kan nås på mail: broderskap@juventasungdomsjour.se eller tel: 070-310 01 71


NU LANSERAR VI UNGDOMSJOUREN!

Nu lanserar vi ungdomsjouren i Södertälje och öppnar upp vår verksamhet för ungdomar av alla kön som är mellan 13-21 år. Till oss är du vä

Läs mer!