Få en storebror hos oss!

Läs mer här!

Vad tycker du om oss?

Svara på vår enkät!

Det tar bara några minuter

Juventas ungdomsjour på Snapchat

SNAPCHAT

pekar mot snapchat

För killar – Vårt stöd

Juventas bröder killjour i Södertälje

Här får du stöd


STOREBROR

Hos oss kan du få en storebror som du får träffa regelbundet och hitta på saker tillsammans med. Läs mer om vårt broderskap här!


CHATT

Juventas bröder har inte en chatt för killar, men det finns andra ungdomsjourer dit du som är en ung kille kan vända dig om du har några frågor, funderingar eller bara vill ha någon att prata med. Här hittar du ungdomsjourerna ute i landet.

Vi samarbetar även med Killfrågor.se som har en chattverksamhet enbart för killar. De har öppet tisdagar, onsdagar, torsdagar och söndagar mellan kl. 20-22. Här hittar du deras sida.


MAIL

Kontakta oss om vad du vill. Inga tankar, ämnen eller problem är för stora, för små, för dumma eller konstiga. Du får svar på mailet inom en vecka.

Du når oss på info@juventasungdomsjour.se

Du vet väl att du också kan maila till Frågelådan på tjejjouren.se? Där svarar tjejjourer från hela landet på din fråga.


TELEFON

Du kan få prata med vår verksamhetsansvariga mån-fre kl. 10-15. Du kan också lämna ett meddelande på telefonsvararen så ringer vi upp dig. Vill du slippa kostnaden för samtalet, maila eller smsa så ringer vi upp dig.

Tel: 08-550 680 60 och 070-310 28 44


STÖDSAMTAL IRL

Ibland kan det kännas skönt att träffa någon öga mot öga. Vår verksamhetsansvarige Jonna träffar dig gärna om du känner att du vill prata med någon eller om du vill ha någon som följer med dig till t.ex. ungdomsmottagningen, socialtjänsten, polis m.m.

Vi har inte drop-in men du är välkommen att boka tid per telefon eller via mail!


TYSTNADSLÖFTE

Vi som är anställda och storebröder skriver på ett tystnadslöfte som innebär att vi inte för vidare det ni pratat eller mailat om utanför jouren. Om vi känner en stark oro för dig och din situation, pratar vi med dig om det för att tillsammans komma fram till en lösning som ger dig rätt stöd och eventuellt skydd. Här kan du läsa mer om vad anmälningsskyldigheten inom socialtjänstlagen innebär.


Har du varit i kontakt med oss på något vis? Vi är mycket tacksamma om du svarar på några frågor om oss, så hjälper du oss att bli bättre! Enkäten tar bara några minuter. Till enkäten! 


NU LANSERAR VI UNGDOMSJOUREN!

Nu lanserar vi ungdomsjouren i Södertälje och öppnar upp vår verksamhet för ungdomar av alla kön som är mellan 13-21 år. Till oss är du vä

Läs mer!